Още преди сватбата на Меган Маркъл с принц Хари актрисата беше

...
Още преди сватбата на Меган Маркъл с принц Хари актрисата беше
Коментари Харесай

Кой плаща за гардероба на Меган Маркъл?

Още преди сватбата на Меган Маркъл с принц Хари актрисата беше оглеждана от всевъзможни ъгли. Единият, несъмнено, беше нейният жанр и дрешник. На по-опитното око правеше усещане, че Меган е облечена много скъпо.

Известен стана костюмът Alexander McQueen (4 000 евро), палтото Stella McCartney (1 200 евро) и несъмнено, тоалетът й Ralph&Russo за годежа (78 000 долара). Тоалетите й от девет появи с принц Хари по разнообразни мотиви преди сватбата бяха оценени на 28 000 $. Този, който носеше по време на коледната работа в Съндрингам, струваше 10 000 $. Самo преди два дни, в границите на един ден, Меган се появи в три съществени тоалета на Dior и Givenchy.
 
A post shared by BritishYoungRoyals (@britishyoungroyals) on Jul 10, 2018 at 6:37am PDT

 
 
A post shared by HELLO! Canada Magazine (@hellocanadamag) on Jul 10, 2018 at 9:56am PDT

 

Преди сватбата въпросът „ Кой заплаща за тоалетите? “ имаше елементарен отговор – Меган печелеше по 50 000 $ на епизод от „ Suits “ и никога не е със „ скромни благоприятни условия “. Не беше ясно дали над нея въпреки всичко не тегне възбраната да приема дарове, каквато съществува за кралското семейство. Официалният отговор беше, че Меган и принц Хари покриват разноските си с персонални средства. Нейното положение се прави оценка на 5 милиона, а това на принц Хари – на 25 милиона. Така че няма да се тревожим за бюджета им – могат да си разрешат най-хубавото.

 
 
A post shared by Fashiongirl (@fashiongirl.insta) on Jul 3, 2018 at 2:05am PDT

 

Трансформацията й в херцогиня на Съсекс обаче е нещо друго, тъй като посланието ще се промени, или най-малко би трябвало. Това е и повода за известна тревога в сърцата на тези, които чакат кралските особи да показват повече невзискателност и примирение.

Сега, откакто към този момент Хари и Меган са херцог и херцогиня на Съсекс,
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР